ALV maandag 20.1.2020 van 12.00 – 13.30 uur, Apeldoorn

Maandag 6 januari 2020

Beste leden,

Graag nodigen wij u uit voor onze 

Algemene Leden Vergadering op maandag 20 januari van 12.00 – 13.30 uur in Apeldoorn.

Deze vergadering zal o.a. in het teken staan van aftreden van onze voorzitter, Fousha Rolfast (voorzitter). Bijgaand treft u de agenda aan.

Fousha heeft een fulltime functie geaccepteerd bij het bedrijf waar zij tot voor kort nog parttime werkzaam was. Daardoor komt de tijd die nodig is om de functie van voorzitter van de HPV te vervullen zoals zij dit wenst en voor zich ziet, vanaf 2020 in de knel. Wij begrijpen dat volkomen en respecteren haar besluit om te stoppen als voorzitter.
De penningmeester, Francine Das, heeft al eerder aangegeven na 8 jaar graag haar stokje ook eens te willen overdragen aan een opvolger. Zij blijft echter zolang het in het komende jaar nodig is.

We hebben hard gezocht naar een oplossing om het voortbestaan van de HPV te kunnen borgen. Mirella van de Bunte, al ruim 18 jaar vrijwilliger bij de HPV en Hans Blauwbroek, ook al flink wat jaren betrokken bij de HPV, stellen zich kandidaat voor het bestuur. Wij zullen hen dan ook op 20 januari aan u voorstellen, waarop we hun kandidatuur kunnen bekrachtigen in een nieuw bestuur. Zij zullen daarop hun plannen voor 2020 verder met u bespreken en de plannen spoedig bij het min van VWS indienen. Omdat deze afronding enige haast heeft, is de ALV op deze korte termijn gepland.

Wilt u naar de ALV komen, respondeert u dan s.v.p. naar secretariaat@hidradenitis.nl onder vermelding van uw naam en postcode op deze mail.

U ontvangt dan van ons een bevestiging en route-informatie. 
Kunt u niet komen, maar heeft u wel vragen? Dan nodigen wij u uit die per mail aan ons te stellen.
Wij beantwoorden ze graag en/of zien uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,
Bestuur HPV

Agenda ALV HPV op 20 januari 2020 in Apeldoorn

1.   Opening, kennismaking, mededelingen 

2.   Nieuws op het gebied van Hidradenitis 

3.   Verslag Algemene Ledenvergadering 

4.   Bestuurssamenstelling en
     benoeming Mirella van de Bunte en Hans Blaauwbroek

5.   Rondvraag en sluiting

De Hidradenitis Patiënten Vereniging (HPV) is een landelijke patiëntenorganisatie,
opgericht in augustus 1997 en heeft de ANBI status (# 8063519020).

Word lid!