Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 14 mei 2020

Op donderdag 14 mei staat onze Algemene Leden Vergadering gepland. Omdat we dit vanwege de beperkingen niet live kunnen doen, nodigen we je graag die dag uit om deel te nemen aan onze ZOOM-meeting van 16.00 – 17.00 uur. Eigenlijk best een unieke kans, om zónder reistijd, thuis op je laptop of iPad te luisteren en mee te doen aan deze meeting. Je maakt kennis met het bestuur, hoort wat onze plannen zijn en deelt jouw mening met ons, als je dat wilt. Je hoeft alleen te klikken op een linkje dat we je na aanmelding toesturen per mail en je neemt deel! 

Wat zijn de onderwerpen? 
1.    Welkom, opening en mededelingen 
2.    Verslag van de vorige vergadering 
3.    Bestuursleden stellen zich kort aan je voor (je mag vragen stellen aan ons!) 
4.    Vaststellen financieel en inhoudelijk jaarverslag 2019 
5.    Wat gaan we allemaal doen in 2020? 
6.    Vragenrondje

Hoe meld je je aan? 
Stuur een mail aan secretariaat@hidradenitis.nl en vermeld in de mail je voor- en achternaam. Je ontvangt van ons een linkje voor deelname terug. Daar klik je 5 minuten voor aanvang van de meeting op, zodat we op tijd kunnen beginnen. Wij sturen je van tevoren de documenten die we gaan bespreken, zodat je die kunt lezen en we op die punten in de vergadering zo kort mogelijk kunnen zijn. Heb je na het lezen ervan al vragen van ons? Mail ze gerust van tevoren, dan kunnen we ze in de meeting beantwoorden. 


Hidradenititis Cafés
We hadden je graag op 14 mei persoonlijk ontmoet in combinatie met een van onze eerste 'Hidradenitits Cafés' voor de ontmoeting met het bestuur in een ontspannen setting, ook om je ervaringen te delen met andere mensen met HS. Daarover vertellen we je in de ALV graag meer. We zijn benieuwd of er belangstelling voor is! 

De Hidradenitis Patiënten Vereniging (HPV) is een landelijke patiëntenorganisatie,
opgericht in augustus 1997 en heeft de ANBI status (# 8063519020).

Word lid!